tiistai 27. huhtikuuta 2010

Taas on lisää kankaita.. Paikallisessa kangaskaupassa oli varaston tyhjennysmyynti.. Ideoita pää pullollaan.. Toteutetaan pikkuhiljaa.. ;)

lauantai 24. huhtikuuta 2010

Tytön kaverin synttärilahja. Piti kokeilla uuden ompelukoneen ihanaisia ompeleita.


Tämä tunika syntyi eilen pitkällisen harkinnan tuloksena ja on mielestäni oikein onnistunut. Kangas on aitoa retroa! Roikkui ikkunassamme verhoina, kun olin lapsi. Kaavana Ottobre Chihuahua-tunika. Toinen verho vielä jäi, joten jotain ihanaa saan vielä tehtyä. Paikallisesta kangaskaupasta löytyi täydellisesti kankaaseen sopivat napit.


Työn alla isöäidin neliöitä, joista olisi tarkoitus väsätä torkkupeitto. En ole osannut päättää, teenkö erilaisia vai samanlaisia. Samoja värejä kuitenkin tarkoitus käyttää..


Mallineidillä päällä ihanainen tunika, kaava Ottobre-lehti.. Numeroa en nyt muista.. Tämä tehtiin minun mummoni antamasta ruusukankaasta, jonka neiti sai muistaakseni 1-vuotislahjaksi.. Että ei meillä kauan näitä projekteja suunnitella ;)


Tämä tunika on myös Ottobre-lehden kaavalla tehty.. Pinkki velour Kestovaippakaupasta. Ruskea velour kirppikseltä ostetusta hupparista.. Tämä on neidin ehdoton lemppari!



torstai 22. huhtikuuta 2010


Tämä on kännykällä otettu kuva, joten laatu on huono, mutta tässä näkyy montakin tuotosta.. Myllymuksujen joustofroteista tuli tehtyä monenlaista.. Ihania värejä!!
Kierrätystä kummitytölle ja hänen pikkusiskolleen. Ostin kirppikseltä verhokapan ja salusiinit ja tein niistä kietaisuhameen tytölleni ja kummitytölle. Lisäksi sain kankaasta vielä liivimekon vauvalle. Laukku vanhasta tyynyliinasta ja ruusu pienestä liinasta. Tytölleni hame on ollut tosi mieleinen.

Vanhoja otoksia..


Näitä kuvia on otettu muistoksi matkan varrella.. Laukun tein ystävän tytölle synttärilahjaksi. Kaava Ottobre ja kukka Tildan ohjein. Kankaat omista kätköistä.

Viimeinkin..

Pitkään olen jo toisten ihania blogeja seurannut ja omasta haaveillut. Jospa haaveesta nyt tulisi totta ja saisin talletettua tänne käsityöharrastukseni tunnelmia ja tuotoksia..