lauantai 19. helmikuuta 2011

Langat vähenee!!

Vanhat Novitan Samos-langat pääsivät viimein käyttöön. Tein parit säärystimet. Toiset ovan vähän vielä kesken..

Kukat on tehty taas Rose-tekniikalla. Se on niin kätevää.

Ja kun nyt olen saanut monta lankakerää tuhottua, annoin itselleni luvan ostaa langat pitkiin villasukkiin, joihin ihastuin uudessa Novita-lehdessä. Niiden väsääminen on jo hyvässä vauhdissa. Ja niistä tulee IHANAT!

Mukavaa lauantai-iltaa toivotteleepi Heli

maanantai 14. helmikuuta 2011

Lankakasoja pienemmäksi ja vähän muutakin

Olen pitänyt vähän taukoa blogitouhuista. Jotain pientä on kuitenkin syntynyt täällä "kulisseissa".. Tein ystäväperheen tytölle olkalaukun ensi kesän reissuun. Hän toivoi Hello kittyn pupun kuvaa, joten yritin väkertää sellaisen. Kassin malliin katsoin vinkkiä oman tytön kassista. Pinkki-ruudullinen kangas on kierrätyslöytö kirppikseltä, vuori on paikallisen kangakaupan poistoja. Applikaatio velour-paloista. Päällikankaaseen silitin tukikankaan.

Laitoin tarranauhat niin, että läpässä on vähän säätövaraa, jos kassi sattuu shoppailureissulla täyttymään. ;)

Lankakasojen pienennys on ollut minun alkuvuoden suurin tavoite ja olen siinä aika hyvin onnistunut!! Tein tytölle legginsit Nalle-langasta. Niistä en ole kuvaa saanut otettua, mutta ei niissä paljon katsomistakaan ole. Ihan perus 2o2n.. Langat olivat sukulaisilta saatuja.  Sukkalankoja annoin äidilleni ja hän on tehtaillut meille sukkia ja lapasia. Kuvan hihattimen neuloin mummoni antamasta California Macarena-langasta. Malli oma. Lankaa oli 4 50g kerää ja sain tuhottua ne melkein kokonaan! Lankakasat vaan pienenevät! Pitääköhän kohta lähteä lankakauppaan, ettei tartte blogin nimeä muuttaa. ;)


Seuraavaksi suunnitelmissa on jotain vaatetta itselle, tunikaa neidille, haalarihousuja omalle- ja kummipojalle, ym. Ja puikot heiluvat myös kovasti!

Hyvää ystävänpäivän iltaa ja iloista kevään odotusta! Heli