perjantai 26. elokuuta 2011

Ihana viikonloppu edessä!



Pääsemme huomenna piiiitkästä aikaa häihin. Ihanaa!! Uskaltaudun jo laittamaan kuvaa häälahjasta, koska uskon, ettei hääpari ehkä tänä iltana käy blogissani.. :) Ostin 8kpl kankaisia lautasliinoja ja virkkasin paperinarusta niihin renkaat. Laitoin ne kauniille tarjottimelle ja sellofaanin päälle. Luulisin, ettei lahjapöydästä löydy toista samanlaista lahjaa. Toivottavasti tästä on iloa rakastuneille.

Tässä taitaa olla elämäni ekat ulkona kypsyneet tomaatit! Kyllä maistuu hyvältä. Näitä oli muutama enemmänkin, mutta poitsu ehti syödä ne ennen kuvaamista. Olen kasvattanut tomaatteja jo monena vuonna ruukussa terassilla ja ottanut niitä sisälle kypsymään, kun eivät ole ehtineet ulkona kypsyä. Yllätys oli tänään melkoinen, kun ulkona komeili PUNAISIA tomaatteja. Elämän pieniä iloja! :)

Mukavaa viikonloppua! Ja uudelle lukijalle tervetuloa!!

Heli

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Vauvalle :)

Koiran peti olisi nyt valmiina odottamassa pikkuista. Lasten lelukoira halusi testata sitä ja vaikutti tyytyväiseltä.

Päällikangas on vakosamettia ja patjan tein vanutäytteisestä unipussista, jonka vetoketju oli rikki enkä ole viitsinyt vaihtaa. Patjan pinta on velouria. Se ei varmaan kovin hyvin kestä, mutta uuden tekeminen ei ole kovin hankalaa. On ainakin pehmeä.

Pedin sisällä on vanutäytteinen pötkö ja päällikankaassa on kuminauha. Kangas on siis helppo irrottaa pesuun. Ja helppo tehdä.

Ostimme eläinkaupasta kuvan vaaleanpunaisen pentupannan. Siellä olisi ollut myös hihna samaa sarjaa, mutta se olisi ollut miehen mielestä vähän liian söpöä.. Ompelin ruudullisen hihnan ja laitoin molempiin päihin heijastinkangasta. Tämäkin on miehen mielestä söpö, mutta ei ilmeisesti liian söpö ;)

Talutushihna on testattu ja toimii! :)

Heipsistä taas! Heli

perjantai 19. elokuuta 2011

Meille muuttaa ihana pieni murunen!

Meidän perheeseen muuttaa reilun viikon kuluttua uusi vauva!!

Nimestä ei vielä olla päästy yhteisymmärrykseen. Jotain pientä tekisi mieli ommella ja olen suunnitellut muruselle petiä. Kävimme eilen katsomassa pentuja toisen kerran. Ne olivat kasvaneet avan valtavasti, vaikka ovat edelleenkin toooosi pieniä. En malta odottaa!

Hauskaa viikonloppu!
Heli

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Koululaisen varustusta

Neiti osti syntymäpäivälahjaksi saamillaan rahoilla kännykän. Sille tarvitsee tietenkin kännykkäpussin. Virkkasin sen kaksinkertaisesta Novitan Samos-langasta.


Tytön toiveen mukaan pussukka sai koristeeksi virkatun kukan.
Mistähän se mahtaa johtua, etten pysty kommentoimaan omassa blogissani? Joissakin muissakin välillä on hankaluuksia, mutta omaan blogiini en ole saanut kommentoitua pitkään aikaan. Blogger pyytää aina kirjautumaan uudelleen sisään ja heittää takaisin samaan paikkaan monta kertaa..

                                                     Mukavaa viikkoa toivottaa Heli

lauantai 6. elokuuta 2011

Näillä mennään sinne päiväkotiin :)

Löysin tänään kirppikseltä sinisen tosi mauttoman keinonahkatakin, jonka silppusin palasiksi. Siitä sain tosi hyvää materiaalia tossuihin. Se on sopivan jäykkää. Nyt näistä tuli hyvät! Ja koukkuun jäin! Saattaa muutkin saada tossuja lähiaikoina. ;)

Heli

perjantai 5. elokuuta 2011

"Syksyllä päiväkotiin meen"

Olen ihaillut joissakin blogeissa tossuja ja niiden innoittamana päätin tehdä pojalle tossut päiväkotiin. Tulostin kaavat Marian ateljeen sivuilta, kiitos niistä! En vaan saanut tulostettua oikeassa mittakaavassa, joten olen muokkaillut kaavoja itse. Ja pitää muokata vielä lisää. Ostin keväällä käsityömessuilta nahan paloja ja eilen löysin kirppikseltä keinonahkatakin hintaan 0,20e!! Materiaali on aika lörppänää, mutta tossut istuvat kyllä aika mukavasti jalkaan ehkä juuri siksi..

Poika itse sanoi, että kuvaksi pitää tehdä auto ja valitsi autoon värin.

Tossut olivat pojan jalassa kylässä ja niillä on käyty jo ulkonakin. Ja niillä pääsee lujaa! Ja äidillä kuhisee päässä tossusuunnitelmia! :)

Mukavaa viikonloppua!
Heli