perjantai 3. syyskuuta 2010

Elämäni ensimmäinen tilkkutyö!

Olen haaveillut tilkkupeitosta sänkyymme, mutta ajattelin kokeilla "vähän" pienempää ensin.. Leikkimökin kehto kaipasi peittoa, joten kirppislöytöjä, ym. leikkelemään.. (kehto olisi takoitus maalata, mutta saattaa jäädä ensi kesään..) Vähän jopa innostuin tilkkutöistä, vaikka ensin vähän tökki.. Lopputulosta ei saa katsoa liian tarkkaan.. Koristeompeleen tein vaaleansinisellä konekirjontalangalla. Peiton toisen puolen tein samasta kankaasta kuin leikkimökin verhot.

Tuntuu, että sormet oikein syyhyävät kaikenlaisten käsitöiden kimppuun! Eilen aloitin elämäni ensimmäisen kanavatyön ja jäin siihenkin ihan koukkuun, vaikka kuvittelin sen olevan aika tylsää puuhaa. Paljon menee aikaa siihen, etten osaa oikein tarttua mihinkään, kun olisi niin paljon kaikkea kivaa tekemistä. Monta kivaa kirppislöytökangastakin olisi.. Sunnutaina kokoonnumme pitkästä aikaa mukavan käsityöporukan kanssa. Kokoontumiset ovat tosi kivaa vastapainoa kotiäidin elämälle.

Mukavaa viikonloppua ja rentouttavia hetkiä käsitöiden parissa toivottaapi Heli

2 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Kivat pehmeät värit olet tilkkutyöhön löytänyt ja kyllä lopputulos kestää tarkemmankin syynin!!! Intoa tilkkuiluun ja muihin kädentöihin!!!

Mari kirjoitti...

Nätti nukenpeitto :) Nyt sekin on sitten kokeiltu, joten voit alkaa leikkaamaan parisängyn peitteeseen tilkkuja!