perjantai 4. maaliskuuta 2011

Tunika vai yöpuku


Tyttö teki H&M-löytöjä ja yllättäen tarttui taas mukaan noita Hello Kitty-silityskuvia. Tunika pääsee vasmasti kovaan käyttöön juuri siitä syystä, että siinä on Hello Kitty.

Tunikan kaava on sama Ottobre-kaava, jota olen aiemminkin käyttänyt, vähän muokattuna. Tunikasta tuli mielestäni vähän liian yöpukumainen. Mutta pitäköön tyttö yöpukuna tai päivävaatteena, ihan miten tahtoo.

Kangas on Turusta Jättirätti-kangaskaupasta. Kannattaa käydä katsomassa, jos siellä päin liikkuu. Uskomaton määrä edullisia kankaita. Minä sain kuitenkin hillittyä itseni ja osti ainoastaan tämän kankaan. Kangas on siis trikoota, jossa nuo sydämet tuntuvat pinnassa. Saas nähdä, miten pysyvät pesuissa. Ompelu tuntui tosi mukavalta pitkän tauon jälkeen! Jospa tästä taas innostuisin noita kankaita tuhoamaan.

Mukavaa viikonloppua! Heli

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kiva tunika ja ihana tuo sydänkangas!

Mutta älä nyt vielä innostu tuosta kangasvuorten tuhoamisprojektisi etenemisestä. Hain nimittäin tänään postista tilaamasi Metsola-ihanuudet :) Tulos: yksi kangas ommeltu, kaksi uutta tilalle ;D

Heli kirjoitti...

Kiitti! Pitäähän joku tasapaino säilyttää! ;) Onneksi mä saan tuoda sulle tuolta jotain niiden Metsola-kankaiden tilalle :)