tiistai 24. toukokuuta 2011

Sairastelua ja pienimuotoista touhuilua

Vihdoinkin poika sai traktoripaitansa. Hän alkoi vetämään jo kangasta päälleen, kun äiti ei saanut paitaa aikaiseksi. :) Olen sairastellut jo useita viikkoja, sairaalassakin kävin. Nyt vointi on melko hyvä, mutta ensi viikolla on vielä leikkaus, jonka jälkeen menee jonkin aikaa toipumiseen. Muutamana päivänä olen jo jaksanut tehdä muutakin kuin pakolliset.

Paidan traktori-kangas on Metsolan ja hihat ovat kirppikseltä ostetusta, pieneksi jääneestä paidasta leikatut. Ilmeisesti Metsolan kangasta sekin. Pojan kommentti paidasta oli "VAUDE". Kaava oli joku ottobre-kaava, jota vähän muokkailin.
Kävin äitien hemmotteluillassa, jossa virkattiin koruja hopeoidusta metallilangasta ja helmistä. Siellä ajattelin, että tähän en kyllä höyrähdä, mutta  näitä on tullut värkkäiltyä sen jälkeen muutama omalle tytölle ja lahjaksi. Helppoa ja kivaa!

Tässä on pikainen synttärilahja pojan luokkakaverin synttäreille. Kassin kangas on Ikeasta ja koru sama kuin edellisessä kuvassa. Omalle tytölle pitäisi ommella samanlainen kassi. Sitä on kyselty jo muutaman kerran :)

Meille laitettiin oviin turvaketjut, ettei poitsu pääse karkailemaan autojen alle, joten jospa minä saisin jotain käsitöitäkin tehtyä kesän aikana. Yhden laukun olen luvannut tehdä tällä viikolla..

Lämpimiä päiviä toivotteleepi Heli

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

No kyllä tulikin kiva traktoripaita! Nuo raitahihat ovat se piste i:n päällä. Vaude ;D