sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Ompeluinnostus on löytynyt taas!!

Olen harmitellut koko kesän, kun ei ole oikein ollut mitään intoa ompeluun tai mihinkään käsitöihin. Katselin äsken kesän valokuvasaalista ja totesin, etten ehkä olisi ehtinytkään tehdä mitään. Paljon kaikkea kivaa on touhuttu perheen voimin ja ystävien kanssa! Mökkirannan illat jaksavat aina ihastuttaa.

Tämä on ollut meidän ensimmäinen karavaanarikesämme! Olemme kauan siitä haaveilleet ja nyt olemme saaneet nauttia reissaamisesta oman vaunun kanssa. Tämä on puuhaa, josta koko perhe tykkää! Harmi vaan, kun aika ja raha ovat rajallisia. :)

Kävimme ystäväperheemme kanssa Kalajoella. Oli tosi kiva reissu, vaikka harmillisesti juuri silloin oli tosi kylmää. Maisemat olivat ihania! Ja seura erittäin mukavaa.

Kovasti on uimassakin käyty. Olen nyt parina päivänä ommellutkin. Tein ystävälle uuteen kotiin Tervetulo-sydämen. Hän kirjoitti joskus blogiini, että tahtoo sellaisen sitten kun saa oman kodin. Toive piti tietenkin toteuttaa. Toinen ompelus oli farkkukankainen olkalaukku pojan kaverille. Siihen ei saanut pojan mielestä tehdä mitään kuvaa tms. Kuvia näistä en ikävä kyllä ehtiny ottaa. Jospa nyt saisin aikaiseksi lisää ompeluksia, kun olen vauhtiin päässyt! Arvontaakin olen suunnitellut jo pitkään. Ehkä sekin vielä toteutuu. :)

Iloisin kesäterveisin Heli

Ei kommentteja: