sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kangaskasojen pienennys Osa 1

Piipaa heitti haasteen, että me kankaiden hamstraajat tekisimme joka viikko jotain kankaista, joita kätköistämme löytyy. Kuten blogini nimi kertoo, meiltäkin niitä löytyy ;) .  Olen säilönyt aika pieniäkin jämäpaloja ja nyt sain niistäkin jotakin käyttökelpoista. Kokeilin Ottobre 6/2010-lehden boksereiden ja hipstersien kaavoja. Kivat tuli molemmilla kaavoilla.

Viidakkokangas on edelleen yksi lemppareistani. Tiikeri pääsi takapuolelle :)

Toinen projekti oli samaisen lehden kaavalla tehty hihaton huppari. Kankaana kirppislöyty-college ja vuori vihreää trikoota. Kuvat on taas kerran tosi huonoja, joten värit ei oikein näy.. Tikkaukset on tehty vaaleanvihreällä langalla. Rinnassa merkki, joka sai ideansa mieheni työkavereiden antamasta lempinimestä, joka alkaa D-kirjaimella ;) Se näyttää tosi ruman väriseltä kuvassa. Luonnossa näkymä on parempi.


Huppari on kokonaan vuoritettu.

Pöllö-nauhasta tuli pari merkkiä koristeeksi. Kuvassa näkyy väärään kohtaan tehty napin merkki.. Tein ne ensi liian tiuhaan. Napit on kierrätetty jostakin vanhasta vaatteesta.  Poika tykkää hupparista tosi paljon. Saas nähdä, mitä kaverit koulussa sanoo. Se kun merkitsee nykyään aika paljon..

Olen tuhonnut kankaita vähän lisääkin, mutta siitä myöhemmin. Nyt vaan kaikki mukaan haasteeseen!! Minun pitääkin nyt tuhota oikein urakalla, kun saatan päästä pian kangaskauppaan, josta kuulemma saa kangasta tosi halvalla ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa toivotellen HELI

Ei kommentteja: