torstai 27. tammikuuta 2011

Osa 3, Nirunaruja

Tein illan piristykseksi pari Nirunaru-tunikaa kierrätyskankaista. Mummoni toivoi, että tekisin jonkun mekkosen, jotta hän voisi antaa sen sukulaisen pikku-neidille. Päätin tehdä toisen samalla. Tunikat ovat kokoa 74cm. Kyllä oli ihanaa tehdä näitä!

Tämä on ehdoton lempparini (ruskean ystävä kun olen). Applikoin lehdet ja kukka on leikattu aiemminkin käyttämästäni retrokankaasta. Helman alareunan kankaan sain ystävältäni joulupaketissa. Paketissa oli monta kivaa kangasta, joista yritän pikkuhiljaa saada jotakin tehtyä. Ylempi kangas on kirppislöytö, jota olen käyttänyt aiemmin oman tytön mekkoon.

Isompikukkainen kangas on samaiselta ystävältäni saatu. Helmakangas on kirppislöytöjä. Nauha ja ruusu kaappini kätköistä. Nämä olivat yllättävän nopeita tehdä. Toivottavasti ystäväni saavat tyttövauvoja, jotta saisin tehdä näitä lisää!! Harmittaa, kun minulla ei ollut mahdollisuutta ommella silloin, kun oma neiti oli näin pieni.

Iloista mieltä toivottaen Heli

5 kommenttia:

inkku kirjoitti...

Oi kun on suloisia tunikoita <3

Marina kirjoitti...

söpöt tunikat :)

Maarit kirjoitti...

Ihania tunikoita olet tehnyt ja kankaat ovat aivan mahtavia...erityisesti tuo ruskea kangas on kaunis!!
Ihanaista ja luovuuden täyttämää alkanutta vuotta sinulle!!!

Heli kirjoitti...

Kiitos! :)

Mari kirjoitti...

Suloisia mekkoja :)

Ja kiva, että keksit jotakin antamistani kankaista! Itsekin juui käytin tuota sinulta saamaani kukkakangasta omaan mekkooni.